DOMOV HARCOV LIBEREC BUDE MÍT NOVÝ VŮZ

Domov Harcov Liberec bude mít nový vůz, získá sociální automobil

Reklamní agentura Kompakt slavnostně předá sociální automobil paní ředitelce v pátek 14. července ve 14.00.

Nová Dacia Dokker k nám poputuje díky projektu „sociální automobil“ reklamní agentury Kompakt spol. s r. o.  Na vůz přispělo 49 sponzorů z řad inzerujících firem a Domov Harcov Liberec bude platit po dobu 6 let symbolickou 1 Kč ročně. Nový vůz pomůže při běžném chodu organizace – při přepravě uživatelů, při nákupech apod.

K slavnostnímu předání automobilu dojde za účasti obchodních zástupců Kompaktu, sponzorů, médií i uživatelů služeb Domova Harcov v areálu chráněných dílen na Vlčím vrchu 850 v Liberci ve 14 hodin.

Kdo nám to pomohl:

Reklamní agentura Kompakt spol. s r. o. zahájila svou činnost v roce 1993 v Poděbradech. Na krajské i celorepublikové úrovni se zabývá širokým spektrem činností od nástěnných kalendářů s leteckými snímky měst přes mapové plány a průvodce po knižní publikace. Sama agentura považuje ale za svůj nejprestižnější produkt „sociální automobil“. Tímto projektem se Kompakt již 20 let snaží vytvářet či obnovovat vozový park v zařízeních, která se zaměřují na služby pro osoby se zdravotním hendikepem. Za podpory mnoha firem z celé České republiky, které si zakoupily reklamu na daném automobilu, se agentuře podařilo předat již více než 650 vozů.

 

Děkujeme agentuře Kompakt i všem sponzorům.

www.domov-harcov.cz (C) 2024